Nasze produkty łączą zdrowe odżywianie, nowoczesne technologie i zrównoważony rozwój.
Firma Cruz Group powstała z połączenia pasji do podróży i pragnienia realnego zmieniania otaczającego nas świata na lepsze. W naszej ofercie mamy ponad 20 marek i nieustannie pracujemy nad rozwojem nowych.
Obserwacja rynku spożywczego naprowadziła nas na trop zdrowszych alternatyw dla popularnych, gazowanych napojów. Tak w 2015 roku powstała Vigo Kombucha – naturalnie fermentowany, zdrowy napój o prostym składzie. Dwa lata później poszerzyliśmy ofertę o nasz kolejny flagowy produkt, Yoko Matchę, czyli połączenie organicznej zielonej herbaty z bio cukrem trzcinowym i wodą źródlaną.
Opracowując nasze napoje staraliśmy zwrócić się w kierunku starych, dobrych receptur zachowując przy tym prostotę formy i maksymalizując ich prozdrowotne właściwości. W ten sposób staliśmy się największym producentem kombuchy i napojów na bazie kombuchy w Europie. Teraz pracujemy nad poszerzeniem oferty o produkty spoza spektrum napojów, aby wykorzystać naszą ekspercką wiedzę i technologie, którymi dysponujemy także w innych segmentach rynku spożywczego.
Trzon Cruz Group tworzą wieloletni znajomi – Alexander Psztur i Przemysław Igel.
Twórcy – Alexander Psztur & Przemysław Igiel
Korzystanie ze strony oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie (me eat cookie!), niektóre mogą być już zapisane w Twojej przeglądarce. Więcej informacji znajdziesz w polityce ciasteczek.